5 MOTIVE PENTRU CARE AI NEVOIE DE UN SITE

 

Deși deja mai mult de 70% din consumatorii mondiali preferă să cumpere online, mai puțin de jumătate dintre companii au un site web. În 2013, 83% dintre companiile italiene care au eșuat nu se afișau pe web. Majoritatea companiilor nu doresc un site web deoarece nu știu de ce au nevoie de un site.

 

De ce aveți nevoie de un site Web

 

1. Aveți nevoie de mai mulți clienți.

Cu alte cuvinte, afacerea dvs. nu funcționează perfect și știți că schimbările de pe piață vor afecta vânzările în următorii 5 ani. Un site vă ajută să vă dezvoltați afacerea mai bine ca niciodată. În plus, un site web vă poate ajuta să furnizați valoare clienților și potențialilor clienți existenți în următorii ani.

 

2. Aveți produse sau servicii pe care doriți să le vindeți.

Site-ul vă ajută să vă dezvoltați afacerea și să vă promovați produsele și serviciile către mai mulți clienți.

 

3. Aveți nevoie de feedback de la clienți

Pe site puteți avea un formular de feedback care vă ajută să oferiți clienților dvs. oportunitatea de a vă contacta și de a comunica nevoile, dorințele și nemulțumirea lor. De asemenea, puteți găsi zone în care compania dvs. are nevoie de îmbunătățiri.

 

4. Dorești ca mai multe persoane să știe despre afacerea ta.

Cu un site web puteți avea o popularitate extinsă și puteți ajunge la mai mulți clienți potențiali prin promovarea online, în loc să utilizați tehnici de promovare offline cum ar fi cărți de vizită, publicitate în aer liber și publicitate la târguri și expoziții. Creșteți-vă afacerea cu un site excepțional.

 

5. Vrei să câștigi mai mult

Un site bine conceput vă poate ajuta să vă monetizi afacerea și să vă promovați la cel mai înalt nivel.

 

Cu toate acestea, dacă vă întrebați dacă „avem nevoie de un site web?„, luați în considerare cele 5 motive enumerate mai sus și contactați-ne!

Web-Fenix poate fi partenerul dumneavostră de afaceri pentru un site web de calitate.