Site web personalizat – pentru un buget redus până la mediu

Site-ul web personalizat este un site, cu grafică personalizată, bazată pe solicitările clienților, ceea ce face site-ul unic.

Un site personalizat este creat în mod static sau dinamic, cu o parte grafică personalizată, în funcție de solicitarea clientului.

Un site care oferă posibilitatea de a introduce în viitor noi pagini și module.

 

Site-ul web static

Un site web static este caracterizat prin utilizarea unui limbaj de markup (HTML) care vă permite să creați pagini web de înaltă performanță în ceea ce privește timpii de încărcare (dacă este făcută de către profesioniști), deoarece toate informațiile sunt conținute în pagina în sine , fără a fi nevoie de interacțiuni cu bazele de date. Astfel, pentru fiecare unitate de informație este creată o pagină web unică.
Tocmai din acest motiv, cu toate acestea, ele sunt foarte inflexibile în ceea ce privește upgrade-uri și de întreținere, în general, care necesită intervenția unui informatician care este capabil să manevreze în codul paginii chiar și pentru mici modificări.

Mai mult, nu sunt posibile interacțiuni semnificative între utilizatorul final și paginile web în cauză; utilizatorul poate pur și simplu să consulte informațiile prezentate, în modul în care acestea sunt prezentate și singura acțiune semnificativă pe care o poate lua este să treacă de la o pagină a site-ului la alta.

În cazul în care obiectivul clientului este de a crea o simplă consultare site-ul web, fără a fi nevoie de actualizări constante și necesitatea de a nu permite utilizatorului final să interacționeze cu pagina de web, atunci site-ul static este cea mai bună alegere.

 

Site-ul web dinamic

Caracteristica fundamentală a unui site dinamic este interacțiunea paginii cu o bază de date care conține informațiile care urmează să fie prezentate. Nu este suficient să se utilizeze un limbaj de markup (HTML) pentru a realiza acest lucru, va trebui să folosească un limbaj de programare care permite interacțiunea cu o bază de date, ASP, PHP, sau CMS (WordPress, Joomla).

În acest caz, prin urmare, informațiile nu sunt conținute direct în pagina web, ci sunt preluate din baza de date în timp real, în urma unei solicitări din partea unui utilizator. Acest lucru implică o performanță mai mică în timpii de răspuns deoarece există o interacțiune între pagina web și baza de date înainte ca informațiile să fie disponibile; în același timp, cu toate acestea, există avantaje considerabile în ceea ce privește flexibilitatea în actualizarea și menținerea site-ului și va exista posibilitatea ca utilizatorul final să interacționeze cu pagina web.

În cazul utilizării CMS, clientul poate interveni direct prin panoul de control furnizat de acest instrument, fără a fi nevoie să intervină pe pagina web.

Ce oferă „Site-ul web personalizat”

 

– Aspect grafic personalizat de tip responsive:  un site este responsive atunci când recunoaște automat dispozitivul utilizatorului și se adaptează în funcție de dimensiunea dispozitivului pe care este vizionat (Smartphone, Tablet, Desktop) cu conținutul, coloanele, meniurile.

Numărul infinit de pagini complet gestibile.

Meniul de navigare vizibil pe toate paginile.

5 pagini de bază, de asemenea, ușor de gestionat:

  • Home: Descrierea succintă a companiei și a serviciilor oferite, fotografie principală.
  • Despre noi: Descrierea completa a companiei, istoria companiei, fotografii.
  • Servicii: Descrierea completa a serviciilor oferite de companie, fotografii.
  • Contact: Formular de contact interactiv, date de contact, inserarea „Google Maps” interactiv cu poziția geografică.
  • News: O pagină de știri complet gestionabilă

Poziționare de bază: introducerea „cuvintelor cheie” și a „descrierii” în etichetele și conținutul paginilor care optimizează site-ul pentru poziționarea pe principalele motoare de căutare, cum ar fi: Google, Bing, Yahoo.

Statistici: Serviciul de analiză a sitului, “Google Analytics”.

E-mail: Activarea mai multor căsuțe de email.

www.3gtraslochietrasporti.it

Alte tipuri de site-uri web: