Site web dinamic

 

Caracteristica fundamentală a unui site dinamic este interacțiunea paginii cu o bază de date care conține informațiile care urmează să fie prezentate. Nu este suficient să utilizați un limbaj de markup (html) pentru a realiza acest lucru, va trebui să utilizați un limbaj de programare care permite interacțiunea cu o bază de date, ASP, PHP sau un CMS (WordPress, Joomla).

În acest caz, prin urmare, informațiile nu sunt conținute direct în pagina web, ci sunt preluate din baza de date în timp real, în urma unei solicitări din partea unui utilizator. Acest lucru duce la o performanță mai mică în timpii de răspuns, deoarece există o interacțiune între pagina web și baza de date înainte ca informațiile să fie disponibile; în același timp, totuși, vor exista avantaje considerabile în ceea ce privește flexibilitatea în actualizarea și întreținerea site-ului și va exista posibilitatea ca utilizatorul final să interacționeze cu pagina web.

În cazul utilizării CMS, clientul poate interveni direct, pentru a modifica conținutul, prin intermediul panoului de control furnizat de acest instrument, fără a fi nevoie să intervină pe pagina web.

Site-ul web dinamic este un site web cu grafică personalizată, în funcție de solicitarea clientului.

Ce oferă „Site-ul web dinamic”

 

– Aspect grafic personalizat de tip responsive:  un site este responsive atunci când recunoaște automat dispozitivul utilizatorului și se adaptează în funcție de dimensiunea dispozitivului pe care este vizionat (Smartphone, Tablet, Desktop) cu conținutul, coloanele, meniurile.

Numărul infinit de pagini complet gestibile.

Meniul de navigare vizibil pe toate paginile.

5 pagini de bază, de asemenea, ușor de gestionat:

  • Home: Descrierea succintă a companiei și a serviciilor oferite, fotografie principală.
  • Despre noi: Descrierea completa a companiei, istoria companiei, fotografii.
  • Servicii: Descrierea completa a serviciilor oferite de companie, fotografii.
  • Contact: Formular de contact interactiv, date de contact, inserarea „Google Maps” interactiv cu poziția geografică.
  • News: O pagină de știri complet gestionabilă

Poziționare de bază: introducerea „cuvintelor cheie” și a „descrierii” în etichetele și conținutul paginilor care optimizează site-ul pentru poziționarea pe principalele motoare de căutare, cum ar fi: Google, Bing, Yahoo.

Statistici: Serviciul de analiză a sitului, “Google Analytics”.

E-mail: Activarea mai multor căsuțe de email

– Conținut multimedia: Abilitatea de a include conținut multimedia, cum ar fi galerii foto și videoclipuri.

Alte tipuri de site-uri web: