Site Web de Bază

Site-ul de bază este un site web static care este destinat persoanelor care nu au oportunitatea de a face o investiție mare într-un site.

Un site web static este realizat în modul simplu. Este un tip de site care oferă posibilitatea de a introduce noi pagini și noi module în viitor.

Un site web static este caracterizat prin utilizarea unui limbaj de markup (html), care permite crearea de pagini web de înaltă performanță în termeni de timpi de încărcare (dacă sunt realizate de profesioniști), deoarece toate informațiile sunt conținute în cadrul paginii , fără a fi nevoie de interacțiuni cu bazele de date. Astfel, pentru fiecare unitate de informație este creată o pagină web unică.

Tocmai din acest motiv, ele sunt foarte puțin flexibile în ceea ce privește actualizările și întreținerea în general, necesitând intervenția unui informatician care este capabil să modifice codul paginii chiar și pentru mici modificări.

Mai mult, nu sunt posibile interacțiuni semnificative între utilizatorul final și paginile web în cauză; utilizatorul poate pur și simplu să consulte informațiile prezentate, în modul în care acestea sunt prezentate și singura acțiune semnificativă pe care o poate lua este să treacă de la o pagină a site-ului la alta.

Dacă obiectivul clientului este de a crea un simplu site de consultanță, fără a fi nevoie de actualizări constante și nu trebuie să permită utilizatorului final să interacționeze cu pagina web, atunci site-ul static este cea mai bună alegere.

Ce oferă site-ul web de bază:

Grafică standard: Proiect grafic standard.

– Meniul de navigare vizibil pe toate paginile.

4 pagini statice compuse din:

  • Home: Descrierea succintă a companiei și a serviciilor oferite, fotografie principală.
  • Despre noi: Descrierea completa a companiei, istoria companiei, fotografii.
  • Servicii: Descrierea completa a serviciilor oferite de companie, fotografii.
  • Contact: Formular de contact interactiv, date de contact, inserarea „Google Maps” interactiv cu poziția geografică.

Poziționare de BASE: Introducerea site-ului in motorul de căutare Google.

E-mail: Activarea unei căsuțe de email

Alte tipuri de site-uri web: